Proposta d’una Plataforma pel No-Si

[Rebeu aquesta convocatòria algunes persones i col·lectius perquè pensem que pot ser del vostre interès]

Hola, companys/es:

Finalment la trobada per deliberar sobre la proposta d’una Plataforma pel No-Si serà a AureaSocial (c/Sardenya 261, Barcelona) el dijous dia 3 a partir de les 19h.

Després de pensar més detingudament i de rebre retroalimentació de diverses persones entorn dels plantejaments preliminars esbossats en la convocatòria, els promotors de la Plataforma hem pensat que seria bo que la Plataforma no advoqués únicament per l’abstenció o vot nul, sinó que també popugnés la possibilitat de votar Sí-Sí com a mal menor. En altres paraules, com que la nostra opció (No-Sí) ha estat exclosa per les èlits convocants, les persones que votariem pel No-Sí ens veurem obligades a adoptar alguna d’aquestes tres opcions (vot nul, abstenció o Sí-Sí) i a manifestar que darrera d’aquestes tres opcions «de vot», per nosaltres, hi ha la voluntat del No-Si que ha estat exclosa… tot impugnant el referendum per aquesta exclusió i per altres motius.

A sota d’aquest missatge us adjuntem el missatge de convocatòria lleugerament modificat, expressant aquest nou plantejament, i el dijous en parlem en detall.

Moltes gràcies i fins dijous,

Promotors de la Plataforma pel No-Si

TEXTO COMPLETO CATALÁ-CASTELLANO