GRAN NOTÍCIA PEL 9-N A CATALUNYA!!! ES CONFIRMA QUE EL POBLE PODRÀ VOTAR!!!

I FINS I TOT ELS NO-CENSATS PEL RÈGIM, ELS SENSE-PAPERS, I ELS MARGINATS DE TORN.

ENCARA TENIM TEMPS PER A ASSOLIR-HO!!!

PROPOSTA:

– Recull algun cartró que es vagi a tirar, i estigui en bon estat encara.

– Construeix alguna urna, per tu i si pots, pel teu barri.

– Fes les preguntes que vulguis respondre, tantes com vulguis, en l’idioma que vulguis, i sota la teva màxima autoritat legítima, tu mateix/a.

– Agrupa’t amb qui vulguis, i celebra el referèndum. Feu la jornada de reflexió si s’escau. Sigues lo més inclusiu/va que puguis. Son molt importants els diàlegs i debats, i cal fer-ne molts. Feu la festa del referèndum del 9-N si s’escau, en mode autogestionari i participatiu.

– Ja ho haurem aconsseguit! Tothom qui vulgui haurà votat!

A partir d’aquell moment, res no serà el mateix. Haureu fet una mostra de veritable sobirania popular, i junts/es podrem construir societat una altre vegada. Tindrem molta feina encara, moltíssima, a humanitzar tot, a intentar viure en harmonia amb la vida i natura, i a desfer-nos dels mal-governs que ens han quasi aniquilat en els darrers segles, parlamentaristes, partitocràtics, constitucionalistes, militaristes i centralistes.

JUNTS/ES HO ACONSSEGUIREM! JA HO TENIM A TOCAR!

Altres textos compartits a les xarxes durant els darrers dies, dins la campanya per a contrarrestar la propaganda tant lamentable que soportem a Catalunya, cada cop més intensa i penosa, perquè la falsa democràcia es mantingui acceptada per les masses aborregades, aquí i a tot arreu.

Via Catalana per l’11-S? Sí, i tant!!!

Anem-hi!!! Fem la V de bon Vent i barca noVa, i passem pel parlament a prendre’l i treure’ns del damunt als ViVidors que allí hi medren i ens espolien.

LlaVors conVoquem assemblees sobiranes a totes les comunitats, i realitzem la Veritable democràcia, la directa i sense falsos representants i lladregots com lo que hem Viscut en els darrers 35 anys des de l’estafa de la «transició».

Declarem-nos sobirans/es cadascuna de nosaltres!, i que algun dia es pugui realment en aquesta terra Viure de Veritat, i naturalment.

Fem la V de Viure, de Virtut, de Veritat, de afaVorir la Vida, d’esVentar la mentida i burrocràcia que ens mal-governa.

I fem-la sostenible i sense seguidisme. Cadascú on li Vingui de gust, i amb qui Vulgui.

Fes la Via que millor consideris, amic/a, la que et faci més feliç i millor.

EndaVant!

VIA CATALANA 2014! JA FALTA MENYS!

JO M’HI APUNTO!!!

NO HI POTS FALTAR!!!

I a quina Via Catalana et refereixes, MIzar Petrus?

– Sí, veuràs. Hi ha tantes vies com gent hi ha en aquest món. Hi ha tantes visions com persones. La Via Catalana a la que jo m’apunto és la de la Revolució Integral. L’acció local ben conscient i compromesa, amb visió holística i regeneradora a tots nivells.

Ui, ui, Mizar, això sona molt estrany. Hem de fer pinya i anar tots a una, no?

– Sí, veuràs. Hem d’anar tots a una i quant més aviat millor, per tal de fer algo útil com a persones i com a poble. Tots a una a la regeneració i transformació total de totes i cadascuna de les activitats humanes. Tots a una a la realització de la nostra plenitut com a éssers humans. Tots a una per la fi de l’esclavitut de la modernitat, la fi de la mentida i la depredació. Tots a una per l’abolició de les fronteres i estats totalitaris, i les falses democràcies modernes. Tots a una per dir que MAI MÉS ens deixarem mal-governar per paràsits i vividors-buròcrates, ni SECTES com els partits polítics. Tots a una en la veritable FRATERNITAT, la del poble unit i en auto-govern per assemblees sobiranes. Tots a una per a fer algo exemplar per a la resta de la humanitat. Tots a una per fer fora als xupòpters i paràsits que medren pel CUARTEL DE LA CIUTADELLA, trepitjant màrmol i estores, i dormint i dient estupideses creient-se que representen al «poble».

Ui, ui, Mizar. Però això sembla algo estrany. No diuen res a la tele de fer tot això que dius… I què proposes doncs, perquè podem ser algun dia lliures i un estat sobirà, i dins la unió europea?

– Ejem… Es que del que diuen a la tele, diaris i ràdio, no hi ha res aprofitable. Son una colla de gent que malviuen fent coses rares, fent coses en les que no creuen ni ells. Jo de vosaltres deixaria de veure tota aquesta escombraria, ja mateix.

Mireu el vostre sentiment, mireu el vostre entorn. Analitzeu bé i a fons la situació actual, i feu el que bonament podeu. Jo no soc qui per aconsellar a ningú, però només puc afirmar que si tenim algun futur viable, com a societat i humanitat, aquest no és centralista.

L’UNIC FUTUR VIABLE ÉS DES-CENTRALITZAT I HOLÍSTIC, com la vida mateixa, com la nostra biologia, com els diferents regnes que viuen en aquest món, i com l’univers sencer.

Tota via CENTRALISTA està destinada al fracàs i destrucció, per estar basat en dogmes, mentides, violència i suposicions.

Que cadascú faci la via que li agradi més i es senti més ple i feliç, i no tenim res a dir-hi. I que sigui veritablement INCLUSIVA i reculli totes les voluntats de la gent d’aquestes terres.

Bé, Mizar. Pensaré sobre això. Gràcies i bona via i diada tinguis.

– Igualment amic. Visca la llibertat de consciència i pensament!

Mizar