DIUMENGE 15 GENER 2017, III MARXA EN DEFENSA DEL TERRITORI A SANT CELONI, BAIX MONTSENY.

salvem montseny

La Generalitat i la Casta Catalana segueixen obsessionades a fer obres especulatives i destructores, com és el cas de la pista que va de Les Illes a Sant Marçal, en ple cor del parc natural del Montseny.

Diumenge es farà una marxa a peu des de St Celoni, fins la rotonda de Campins, on hi ha una caseta de informació del parc Natural.

Hi esteu convidats, a participar, gents de tot Catalunya. I també la informació serveix per avisar de que la carretera a Campins patirà talls intermitents.

Vindrà com de costum gent de diversos col·lectius de defensa ambiental d’arreu del país. Quants més siguem, millor. Es només el Diumenge al matí! Sereu benvinguts/es!

 

La convocatòria és apartidista, i oberta a tothom que vulgui defensar la nostra terra, dels malbarataments i destrosses que uns quants especuladors i casta parasitària ens volen fer-hi.

Es una qüestió de tot Catalunya i tot el país, i va molt més enllà de l’ajuntament corresponent a aquella zona. Estan convertint el Parc Natural del Montseny, a marxes forçades en un parc elitista i de negocis, sense pagesia ni gent ben arrelada al territori. I alguns d’ells es diuen «sobiranistes» i «patriotes», falsament.

Encara no sabem els diners que porten invertits en projectes com aquest, però son una quantitat enorme, i ningú d’ells rendeix comtes a tant malbaratament. Son coses del sistema actual polític que ens ha tocat viure, de barbàrie.

D’altre banda, nombrosos activistes porten mitja vida seva per aturar aquestes obres especulatives, i fent nombroses jornades no remunerades.

Si tinguéssim un sistema de justicia mínimament decent i correcte, els responsables s’asseurien a la banqueta dels acusats, i tindrien un càstig sever. Temps al temps, tot és possible.

El nostre màxim reconeixement al grup Salvaguarda Montseny, que des de fa més de 25 anys lluiten heroicament pel nostre territori, desinteressadament.

Donem-los-hi suport, que son veritables líders i referents!

Convocatria compartida en el seu web oficial:

Benvolgudes i benvolguts,

Avui us anunciem la manifestació que es durà a terme el proper diumenge dia 15 de gener en contra de la construcció de la carretera Illes-Sant Marçal. Després de la nota de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat, que donava llum verda (amb condicions) a la carretera contra la qual venim lluitant des de fa tres anys, ara tornem a la casella de sortida.

Us necessitema a totes i tots! Hem d’aturar aquesta nova aberració ambiental especulativa!

No hi podeu faltar! Ens hi juguem el futur dels espais naturals del nostre país

data: Dg, 15/01/2017 – 10:30 – 13:30

Lloc: Pça. Comte del Montseny (Sant Celoni) a rotonda de Campins