L'»honorable» Jordi Pujol a Riells del Montseny? a Fira Masies? ACCIÓ !INFORMATIVA

Aquest cap de setmana 31de maig i 1 de juny de 2014 es celebra a Riells del Montseny la 12 Fira de les Masies de Riells.

Programa aquí: http://firamasiesriells.blogspot.com.es/2014/05/fira-de-les-masies-de-riells-del.html

Curiosament, està prevista l’assistència el diumenge del que va figurar com a «president» de Catalunya durant 23 anys, Jordi Pujol.

Serà convidat a un dinar popular, i es farà una tertúlia posterior amb la gent, on se li entregarà un guardó simbòlic com a «amic de Riells», i per la seva «trajectòria de servei i tasca al país».

Un grup d’amics de Riells ens hem ocupat de donar-li una rebuda com creiem que es mereix.

Compartirem informació sobre el que ha fet durant la seva etapa político-parasitària, i debatrem sobre la seva tasca pel país.

Amb nosaltres estarà el llibre LA PASTA NOSTRA, on es descriu amb detall com el seu CLAN s’ha enriquit colossalment, a costa dels catalans, i les innombrables corrupteles, sempre «arreglades» de forma política.

També portarem més publicacions per a compartir, amb continguts transformadors i regeneradors.

Aquesta acció serà feta amb respecte per la fira, la gent i l’organització d’aquesta invitació, i és una oportunitat per a tothom, de crear conscienciació política i social, per a que entre tots, podem algun dia revertir la greu situació civilitzacional que patim, i no repetir errors comesos.
La invitació no prové del govern actual del poble, sino d’un grup associaciu local, promotor de la fira.

Jordi Pujol havia vingut varies vegades, fa molts anys a Riells del Montseny, i li agradava molt. Ho respectem i estem contents de que així sigui, però no ens podem quedar de braços creuats amb la seva visita en aquest moment, quant s’ha demostrat sobradament que la seva gestió durant tants anys ha servit per a enriquir al seu clan i reforçar la seva secta, CiU, i deixar-ho, «ATADO Y BIEN ATADO».

Si veniu, ens hi veiem, i conversem i compartim bones informacions i vivències!

Seran benvingudes les vostres aportacions a donar la benvinguda a sr Pujol, i podeu portar algun llibre, article o panflet que considereu oportú.

Salutació cordial.
Mizar.

Seguir leyendo